ro

Noutăți și Evenimente

Photo

Odihna de iarnă începe la WINTER TRAVEL FAIR

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo, a fost inaugurat primul în Moldova Târg internaţional specializat a ofertelor turistice pentru odihna de iarnă WINTER TRAVEL FAIR.

mai mult
Photo

La Moldexpo a început Săptămâna Modei

Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo a început Săptămâna Modei. Acest eveniment reunește cea de-a XVII-a Expoziție internațională de mărfuri, echipamente și materii prime pentru industria ușoară MOLDOVA FASHION EXPO, Festivalul Internațional de modă Art Podium, prezentări ale brandurilor moldovenești "Din Inima" și ale colecțiilor designerilor vestimentari locali și străini și prezentarea Internațională de Modă Inspired by Couture.

 

mai mult
Photo

Odihna de iarnă la Târgul WINTER TRAVEL FAIR 2017

În ultima perioadă, turismul de iarnă a devenit foarte popular. Odihna de iarnă presupune multă zăpadă, pârtii de schi și sănii, distracție și detașare de grijile cotidiene. Și indiferent de tipul de vacanță pe care o alegeți - sport sau relaxantă – veți primi multă plăcere, garantată de participanții la WINTER TRAVEL FAIR-2017.

 

mai mult
Photo

Începe Săptămâna Modei la Moldexpo!

În perioada 2-5 noiembrie curent, la C.I.E. MOLDEXPO, se va desfășura Expoziţia internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară MOLDOVA FASHION EXPO, ediţia a XVII-a.

 

mai mult
Photo

S-a deschis EXPO MOBILA-2017!

Astăzi, la C.I.E. Moldexpo a fost inaugurată ediția a XVIII-a a Expoziției internaționale specializate de mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei EXPO MOBILA.

mai mult
Photo

Saptămâna agroindustrială se va desfăşura la C.I.E. Moldexpo

În perioada 18 - 21 octombrie 2017, la C.I.E. "Moldexpo" se va desfăşura Saptămâna agroindustrială care însumează expoziţiile internaţionale specializate Moldagrotech (ediţia a XXXIII-a), agreată de UFI şi EURASCO, Farmer (ediţia a XX-a) şi târgurile „Animal show” şi „Toamna de aur”.

mai mult