ro

Noutăți și Evenimente

Photo

S-a deschis MOLDMEDIZIN&MOLDDENT – 2017

Astăzi, la C.I.E. Moldexpo a fost inaugurată ediția a XXIII-a a Expoziției internaționale specializate în echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie MOLDMEDIZIN&MOLDDENT – 2017.

mai mult
Photo

În atenţia tuturor medicilor stomatologi!

În atenţia tuturor medicilor stomatologi! La ediția de anul acesta a expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, compania Caracas-Dental va prezenta în premieră 3 branduri noi Ultradent, Septodont și Detax.

mai mult
Photo

Cele mai performante echipamente de la GBG-Moldova

La fel ca și în edițiile precedente, compania GBG-Moldova SRL ne-a obișnuit deja cu prezentarea celor mai noi echipamente medicale în cadrul expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT.

mai mult
Photo

O piele ideală de la MedeferentGrup

Nu lăsa cicatricile să îți afecteze viața de zi cu zi! Descoperă cele mai eficiente soluții la standul companiei MedeferentGrup SRL

mai mult
Photo

Remediile naturiste de la Thai Power SRL

Anotimpul toamna vine ”la pachet” cu cele mai frecvente afecţiuni din acest sezon şi anume virozele respiratorii! La standul Thai Power, în perioada 13-16 septembrie, vor fi prezentate remediile naturiste din Regatul Thailandei

mai mult
Photo

Suntem adepții unui mod sănătos de viață!

Nu totdeauna ne îngrijim de sănătate, dar multe boli ar putea fi evitate doar adoptând un stil de viață sănătos. La expoziția MOLDMEDIZIN&MOLDDENT – 2017, care își așteaptă vizitatorii în perioada 13-16 septembrie, la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo", veți afla cum să nu dăunați sănătății, despre medicamente eficiente și echipamente medicale noi.

mai mult