ro

Noutăți și Evenimente

Photo

TULBURELul clasic - o dată pe an

În perioada 29 - 30 septembrie curent, C.I.E. Moldexpo va găzdui ediția a VI-a a Festivalului de vinuri tinere TULBUREL

mai mult
Photo

A fost deschisă expoziția MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018

Astăzi, la Centrul Internațional de Expozții MOLDEXPO a avut loc ceremonia de deschidere a Expoziției internaționale specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, ediția a  XXIV-a.

mai mult
Photo

INTERNATIONAL FASHION EXPO - cel mai elegant eveniment al toamnei

Dacă FashionLifeStyle contează mult pentru dvs., atunci nu puteți rata International Fashion Expo! Vă așteaptă nu doar o expoziție, ci un eveniment cultural.

mai mult
Photo

Cel mai important eveniment din domeniul medicinei Expoziția MoldMedizin & MoldDent 2018 își deschide porțile

Sănătatea este cel mai prețios dar. Păstrarea sănătății și lupta contra bolilor se înscriu printre cele mai vechi preocupări ale oamenilor. Multe boli pot fi prevenite adoptând un mod sănătos de viață și monitorizând starea de sănătate. Veți afla cum să vă protejați sănătatea, precum și noutăți din domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, diagnosticării, serviciilor medicale și multe altele vizitând ediția a XXIV-a a Expoziției internațională specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018, care va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO, din 12 până în 14 septembrie.

mai mult
Photo

Sărbătorim împreună Ziua Copiilor la KIDS EXPO

Din 31 mai până în 3 iunie la KID'S EXPO vă așteptăm cu cadouri, concursuri interesante, delicii alimentare, ateliere de lucru, precum și cea mai mare expoziție de produse pentru copii!

mai mult