ro

Noutăți și Evenimente

Participați la #IME22

CIE Moldexpo invită agenții economici din RM să participe la Expoziția de Management al Investițiilor (IME), care va avea loc în perioada 8-9 septembrie 2022 în Frankfurt, Germania și virtual pe platforma online.
IME este un eveniment important de tip special pe piața de investiții, conceptul căruia este o simbioză unică de conferințe, fapt ce determină a fi un loc ideal pentru companiile în creștere care au ca scop identificarea oportunităților de finanțare.
În acest context, pentru facilitarea atingerii obiectivelor de afaceri prin atragerea de investiții directe și durabile, vă îndemnăm să examinați posibilitatea participării în cadrul evenimentului dat.
Informațiile suplimentare cu privire la condițiile și opțiunile de participare le puteți găsi apelând nr. 062101600 Olesea sau 069144907.

 

<p>CIE Moldexpo invită agenții economici din RM să participe la Expoziția de Management al Investițiilor (IME), care va avea loc &icirc;n perioada 8-9 septembrie 2022 &icirc;n Frankfurt, Germania și virtual pe platforma online.<br /> IME este un eveniment important de tip special pe piața de investiții, conceptul căruia este o simbioză unică de conferințe, fapt ce determină a fi un loc ideal pentru companiile &icirc;n creștere care au ca scop identificarea oportunităților de finanțare.<br /> &Icirc;n acest context, pentru facilitarea atingerii obiectivelor de afaceri prin atragerea de investiții directe și durabile, vă &icirc;ndemnăm să examinați posibilitatea participării &icirc;n cadrul evenimentului dat.<br /> Informațiile suplimentare cu privire la condițiile și opțiunile de participare le puteți găsi apel&acirc;nd nr. 062101600 Olesea sau 069144907.</p> <p>&nbsp;</p>